NS: Oteti uhapšen zbog pokušaja ubistva pre pet godina

Izvor: B92, 23.Maj.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Oteti uhapšen zbog pokušaja ubistva pre pet godina

Novi Sad -- Pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su G.C. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti.

Tokom intenzivnog operativnog rada na rasvetljavanju svih okolnosti jučerašnje otmice, G.C. je osumnjičen za pokušaj ubistva u maju 2012. godine, kada je, kako se sumnja, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Novom Sadu vatrenim oružjem teško ranio 57-godišnjaka iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bačke Palanke, navodi se u saopštenju.

Podaci do kojih je policija došla tokom istrage ukazuju i na to da je G.C. aktivirao ručnu bombu ispod parkiranog automobila direktora jednog novosadskog javnog preduzeća, u junu 2013. godine.

Tom prilikom, lakše je povređeno dvoje prolaznika i oštećeno desetak automobila.

G.C. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Pročitajte još:

NS:Svi akteri otmice već poznati policiji, motiv - osveta?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTPUNI PREOKRET: Oteti muškarac iz Novog Sada uhapšen zbog pokušaja ubistva muža Goce Božinovske i bombaškog napada!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017

Nakon vesti koja je šokirala Novosađane, da je u naselju Detelinara juče otet muškarac G.C. (41) iz Budisave i ubačen u gepek, a otmičari odmah uhvaćeni, došlo je do preokreta u slučaju - uhapšena je oteta osoba!..Preokret se desio kada je policija u Novom Sadu uhapsila G.C. (41), zbog postojanja...

Nastavak na Telegraf.rs...

HAPŠENjE U NOVOM SADU: Pucao na bivšeg dečka Goce Božinovske, podmetnuo bombu direktoru JP "Urbanizam"

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2017

G. C. (41) 2012. teško ranio Nebojšu Tubića, inače bivšeg dečka Goce Božinovske, a godinu kasnije aktivirao ručnu bombu ispod parkiranog automobila Tomislava Bokana, tadašnjeg direktora JP "Urbanizam" PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.