NASTAVNIK PEDOFIL: Pravio žurke za decu i tajno ih snimao! Niko nije ni slutio šta se dešava među 4

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVNIK PEDOFIL: Pravio žurke za decu i tajno ih snimao! Niko nije ni slutio šta se dešava među 4

Policija istražuje da li ima još žrtava Nebojše Gajića. Iz njegovog stana zaplenjeni računari, foto-aparati i mobilni, na kojima su, sumnja se, kompromitujuće fotografije

BEOGRAD - Policija istražuje da li ima još žrtava Nebojše Gajića (52) iz Nove Pazove, koji je uhapšen pod sumnjom da je silovao maloletnu učenicu, kojoj je držao privatne časove matematike. Nakon hapšenja osumnjičenog, iz njegove kuće u Novoj Pazovi zaplenjeni su računari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << foto-aparati i mobilni telefoni, na kojima su, kako se sumnja, kompromitujuće fotografije i snimci učenica kojima je držao časove.

Policija je iz Gajićeve kuće uzela i spisak svih maloletnika, kojima je godinama pokazivao matematiku.

Komšiluk u šoku

- Zaplenjeno je tridesetak mobilnih telefona, više od deset laptopova i kompjutera, kao i nekoliko veb-kamera i foto-aparata. Na uređajima su nađeni neki video-zapisi i slike, koji ukazuju na to da se Gajić nije ponašao kao običan i normalan nastavnik. Zasad nema drugih prijava protiv njega, a u narednom periodu trebalo bi da se obave razgovori sa svim učenicima sa spiska kako bi se utvrdilo da li ima još oštećenih - kaže naš izvor iz istrage.

Otac žrtve

HTEO JE DA ZNA SVE O DECI

Otac maloletnice, koja je skupila hrabrosti i nakon četvoromesečnog seksualnog zlostavljanja prijavila Gajića, kaže da je on veliki manipulator.

- On se deci predstavljao kao drugi roditelj. Ulivao im je poverenje i sa njima je pričao o svemu, a ne samo o matematici. Trudio se da sazna detalje iz njihovog života. Svakog petka je po nekoliko učenica vozio u Novi Sad na izlet. Organizovao je i odlaske na bazen. Moja ćerka nije htela da ide sa njim, a on se uvredio zbog toga - kaže otac Gajićeve žrtve.

Prvi komšija

NE ZNAM ŠTA RADI IZA ZATVORENIH VRATA

Prvi komšija Gajića kaže da je i njegova ćerka išla kod njega na privatne časove, ali da nije nikada loše pričala o njemu.

- Išao sam kod njega na kafu, znam da drži te privatne časove i mojoj ćerki je pokazivao matematiku. Ona je uz njegovu pomoć savladala taj predmet, videli su se rezultati u učenju. Nije bilo razloga da sumnjam u njega. Ne znam šta da mislim jer ne znam ko šta radi kada zatvori vrata stana - kaže komšija.

Činjenice

KAKO JE GAJIĆ NAPASTVOVAO MALOLETNU UČENICU

- Devojka je prvi put otišla na časove matematike kod Gajića pre tri i po godine

- Pre četiri meseca počeo je da je češka, mazi po kosi i da je masira, a onda intimno da je dodiruje

- Sve to vreme pretio joj da ne sme nikome da kaže šta se dešava jer će proći kao Tijana Jurić

- Maloletnica je pre mesec dana prestala da ide kod njega, a on joj je slao preteće poruke na mobilni telefon

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pedofili svuda oko nas, većina žrtava poznavala zločince!

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2014

NASTAVNIKU Nebojši Gajiću (52) iz Nove Pazove, osumnjičenom da je puna četiri meseca napastvovao sedamnaestogodišnju učenicu, sudija za prethodni postupak u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici je odredio pritvor do 30 dana! On se tereti da je u svom stanu, uz pretnje devojčici „dodirivao tinejdžerku“,...

Nastavak na Večernje novosti...

Pedofil četiri godine bio na plaćenom odmoru

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 07:44

Nebojša Gajić (52) iz Nove Pazove, koji je uhapšen pod sumnjom da je pokušao da siluje tinejdžerku (17) koja je kod njega u kuću dolazila na privatne časove matematike, radio je na Železničkoj stanici u Inđiji...Njegova pozicija bila je vezana za telekomunikacije, a interesantno je da je od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.