Mimi Oro: Volim da sam glupa!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro: Volim da sam glupa!

Mimi je obavestila svoje prijatelje na Fejsbuku da je gostovala u jednoj emisiji i pozvala ih da je gledaju. Naravno, njen status izazvao je mnogo komentara kako pozitivnih tako i negativnih

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Oro, putem društvene mreže Fejsbuk pozvala je svoje prijatelje i fanove da prate njeno gostovanje u jednoj emisiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Naime, Mimi je obavestila svoje prijatelje na Fejsbuku da je gostovala u jednoj emisiji i pozvala ih da je gledaju. Naravno, njen status izazvao je mnogo komentara kako pozitivnih tako i negativnih.

Neki su pohvalili emisiju u kojoj je gostovala sa Erom i pružili joj prodršku, međutim, jedan fan upitao ju je: "A imas nesto pametno da kazes, pa treba da te gledamo?", na šta je Starleta odgovorila:

"A ne, ja volim da sam glupa".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mimi Oro: Volim da sam glupa!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2014

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, nastavlja da iznenađuje. Naime, poznata starleta je gostovala u emisiji “Glamur”, a priliku je iskoristila da putem Fejsbuka sve svoje prijatelje i fanove pozove i obavesti kada da je gledaju. Među komentarima našli smo pozitivne, koji su podržavali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.