Milorad Čavić ima novu devojku

Izvor: Kurir, 12.Jun.2013, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Čavić ima novu devojku

Plivač mesec dana u vezi sa dvadesetšestogodišnjom Tomislavkom Tomanom Vojvodić, studentkinjom rodom iz Zrenjanina

Zaplivao u novu romansu, pa sija od sreće.

Milorad Čavić se ponovo zaljubio. Ovog puta izabranica njegovog srca je Tomislavka Vojvodić, kojoj od milošte tepaju Tomana. Plivač je sa dvadesetšestogodišnjom studentkinjom iz Zrenjanina u vezi već mesec dana.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milorad i Tomana su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su započeli vezu. Od tada se ne razdvajaju i zaljubljeni su do ušiju - kaže naš izvor i dodaje:

- Ona je rodom iz Zrenjanina, ali studira u Beogradu na Megatrendu, tako da se viđaju svakodnevno, odnosno kad god im obaveze to dozvoljavaju. Milorad je često menjao devojke, ali njegovi prijatelji kažu da je Tomana tip osobe s kojom bi mogao da se skrasi - naglašava naš sagovornik.

Čavić je, prema pisanju medija, od maja 2001. godine, kad je raskinuo s odbojkašicom Ivanom Đerisilo, s kojom je bio na korak od braka, ušao u nekoliko veza, a njegove izabranice su bile manekenke, kreatorke, sportistkinje...

Pokušali smo da direktno od Čavketa čujemo kako mu je sad i da li možda planira ženidbu, ali nismo uspeli da ga dobijemo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Milorad Čavić ima novu devojku

Izvor: CrveniTepih.com, 12.Jun.2013

Milorad Čavić se ponovo zaljubio. Ovog puta izabranica njegovog srca je Tomislavka Vojvodić, kojoj od milošte tepaju Tomana. Plivač je sa dvadesetšestogodišnjom studentkinjom iz Zrenjanina u vezi već mesec dana. - Milorad i Tomana su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su započeli...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.