Milićević: Uvođenje solidarnog poreza nije demagogija

Izvor: Press, 06.Okt.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Uvođenje solidarnog poreza nije demagogija

Milićević je novinarima u parlametnu rekao da treba sačekati da se vidi sa kakvim će merama vlada izaći, ali da je socijalni porez tema o kojoj se može razgovarati i to može biti jedna od mera.
"Kao poslanik SPS nemam ništa protiv da krenemo od sebe. To je socijalno odgovorno i to je jedan od načina da teret ekonomske krize najmanje osete najsiromašniji", rekao je Milićević.
On je još jednom podvukao da je najvažnije da će Vlada Srbije izaći sa setom ekonomskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mera koji će ići u prilog prevazilaženju ekonomske krize i da će na realan i odgovoran način sagledati šta su problemi i kako ih rešiti.
"Želimo da sagledamo ceo paket mera sa kojima će vlada izaći, a ne da prejudiciramo da li bi neke mere mogle biti deo toga. Ostao je još jedan dan, hajde da sačekamo taj predlog", rekao je Milićević.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Solidarni porez nije demagogija"

Izvor: B92, 06.Okt.2013

Beograd -- Eventualno uvođenje solidarnog poreza kao jedne od ekonomskih mera ne predstavlja demagogiju, kažu u Socijalističkoj partiji Srbije...Poslnik SPS-a Đorde Milićević kaže da ta mera predstavlja socijalno odgovoran predlog, kako bi teret krize najmanje osetili najsiromašniji...Milićević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.