Milica i Nenad pobednici takmičenja Ja imam talenat

Izvor: Blic, 27.Jun.2011, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica i Nenad pobednici takmičenja "Ja imam talenat"

Završeno je finale drugog serijala "Ja imam talenat", a pobednici su Milica i Nenad plesači.

23:10 Pobednik drugog serijala „Ja imam talenat" su Milica i Nenad koji su osvojili 100.000 evra. Drugo mesto pripalo je Đurađu Đuriću koji je osvojio skuter i privatno zdravstveno osiguranje, a treća je Anđela Nikolić.

23:02 Najviše glasova imaju Anđela Nikolić, Đurađ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Đurič i Milica i Nenad

22:40 Brat i sestra Tamara i Dušan Milanović prezadovoljni su nastupom i interpretacijom pesme „Ja bih te sanjala" grupe Negativ. Ako pobede kažu da će kupiti stan u Beogradu.

21:50 Nastup Borisa Lukmana, učenika 8. koji je imitirao Majkla Džeksona izazvalo je ovacije publike.

- Voleo bih da pobedim, mada može svašta da se desi. Ovaj šou je moj najveći uspeh do sada – rekao nam je Boris po završetku nastupa.

21.24 Đurađ je pri završetku nastupa sa osmehom bacio palice u publiku i slučajno pogodio Aleksandra Milića Milija, člana žirija. Po izlasku sa scene Đurađ je za Blic online rekao da nije imao tremu, ali da ne očekuje da pobedi.

21:15 Šou je otvorio Đurađ Đuričić (7) iz Kraljeva koji je fantastično na bubnjevima ispratio pesmu „Jump".

21:07

Počelo veliko finale takmičarskog šoua „Ja imam talenat". Večerašnji pobednik osvaja nagradu od 100.000 evra, dok drugoplasirani i trećeplasirani dobija zdravstveno osiguranje. U isto vreme počelo je i glasanje za pobednika.

20:40 U studiju 8 na Košutnjaku teku poslednje pripreme pred živo uključenje na RTS-u.

U večerašnjem finalu učestvuje deset takmičara: Boris Lukman (imitator Majkla Džeksona iz Beograda), kvartet Nevski, Katarina Jovanović (pevačica), akrobatska gruba „USB", bubnjar Đurađ Đurić, Anđela Nikolić na harmonici, plesači Milica i Nenad, Draga Džinić i muzički duo Tamara i Dušan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica i Nenad imaju 100.000 "Talenata"!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2011

Pobednici druge sezone takmičenja Ja imam talenat su plesni duo Milica i Nenad!

Nastavak na Mondo...

Gluvonemi par pobedio u "Ja imam talenat"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2011

Srbija je posle više od tri meseca dobila i pobednika šoua "Ja imam talenat", a to je gluvonemi par Milica Dokić i Nenad Mahnutović , koji je srce publike i žirija osvojio svojim igračkim umećem. Milica i Nenad su pored epiteta srpskog talenta osvojili i ček na 100.000 evra...Ostavili su srce...

Nastavak na Vesti-online.com...

Gluvonijemi plesači najtalentovaniji

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2011

Gluvonijemi Milica Đokić (21) i Nenad Mahmutović (22) iz Paraćina izabrani su u nedjelju uveče za najtalentovanije među 4.500 učesnika srbijanskog šoua "Ja imam talenat" te tako osvojili 100.000 evra i "Ugovor snova".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.