Danica: Lakše je kad publika bira

Izvor: Blic, 27.Jun.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danica: Lakše je kad publika bira

BEOGRAD - Nakon 4.500 kandidata i deset finalista, završen je šou „Ja imam talenat”, a pobednik je otišao kući bogatiji za 100.000 evra.

Ove godine žiri, u sastavu Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili i Ivan Tasovac, imao je priliku da vidi 4500 kandidata, od kojih se u sledeći krug kvalifikovalo 400, a u polufinale je ušlo 40 najboljih.

- I ovog puta smo imali priliku da vidimo i čujemo mnogo talentovanih ljudi. Mislim da su ove godine, u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na prošlu, takmičari bili raznovrsniji i pripremljeniji, što je i normalno jer su imali priliku da vide kako je sve izgledalo u prošlom ciklusu šoua. Siguran sam da će sledeći ciklus biti pravo ludilo - priča voditelj Vlada Aleksić.

Član žirija glumica Danica Maksimović smatra da je ovog puta bilo uzbudljivije nego prošle sezone.

- Meni je lakše što publika odlučuje o pobedniku jer zaista ima fantastičnih talenata i veliko je opterećenje, pa šta god gledaoci da odluče, ja ću sa velikim zadovoljstvom da se složim. Zato sam mirno gledala finale bez bojazni da će publika da pogreši.

Iako je svako od učesnika sasvim oduševio i publiku i žiri svojim nastupom, na kraju su se u finalu našli najbolji, pa su tako ovogodišnji finalisti predstavljali jednu sasvim šarenoliku sliku, od igrača, profesionalnih bendova, do malih solista.

Među finalistima su se našli: Boris Lukman, Kvartet Nevski, Đurađ Đurić, Milica Đokić i Nenad Mahmutović, Anđela Nikolić, USB akrobatska grupa, Draga Džinić, Katarina Bogičević, Katarina Jovanović i Tamara i Dušan Milanović.

Povezane vesti: Idemo na studije u Beč „Ja imam talenat“ od jeseni u novom ruhu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.