Maloletnik teško povređen, napadači uhapšeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik teško povređen, napadači uhapšeni

KRAGUJEVAC -

Policija je u Kragujevcu danas uhapsila četvoricu mladih, od 18 do 20 godina, osumnjičenih da su prošle noći brutalno pretukli jednog sedamnaestogodišnjaka.

V.M. je zbog frakture lobanje i nagnječenja mozga na lečenju u Kliničkom centru, piše u saopštenju Policijske uprave.

Upahšeni su Nemanja S.(20), Goran S.(18), Lazara Z.(19) i Nikola B.(18) iz Kragujevca, a policija sumnja da su u napadu učestvovala još dvojica maloletnika iz Kragujevca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv kojih će takođe biti podnete krivične prijave.

Njih šestorica su kod glavne autobuske stanice u Kragujevcu presrela V.M. koji se vraćao sa utakmice "Crvena zvezda"-"Omonija" u Beogradu.

Zadali su mu više udaraca u predelu glave, a jedan je, smatra policija, nanet metalnom šipkom usled čega mu je pukla lobanja, a mozak je nagnječen.

Četvorica uhapšenih će, uz krivičnu prijavu, u ponedeljak biti sprovedena istražnom sudiji.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.