Mali: Niko nema prava na nasilje

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Niko nema prava na nasilje

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najoštrije je danas osudio napad na pripadnike Komunalne policije na Aerodromu "Nikola Tesla", ističući da niko nema prava da sprovodi nasilje, a posebno ne nad službenim licima koji rade u interesu svih građana.

Mali očekuje i da nadležni organi protiv odgovornih preduzmu sve zakonom propisane mere.

"Sve učestaliji napadi na Komunalnu policiju su nedopustivi. Niko nema pravo da sprovodi nasilje, a posebno ne nad službenim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << licima koja rade u interesu svih naših građana", rekao je Mali, a saopštila Gradska uprava.

Pripadnici Komunalne policije napadnuti su juče, kada je patrola te službe reagovala tokom kontrole javnih parkirališta na Aerodromu "Nikola Tesla" i zatekla nepropisno parkirano vozilo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.