Luzerpul!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luzerpul!

Slavni klub i dalje se nije podigao sa trave od kada se prošlog proleća legendarni kapiten okliznuo i povukao sve sa sobom dole...

Foto: (AP Photo/Matt Dunham)

Liverpul se, očigledno, još nije pridigao na noge, od kada se u finišu prošle sezone, u jeku borbe za titulu, legendarni kapiten trofejnog kluba okliznuo i povukao sve sa sobom dole...

Na mestu gde je prošle sezone, u pretposlednjem kolu Premijer lige, potvrđena predaja titule u ruke Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sitija, "redsi" su doživeli novu rezultatsku katastrofu.

Kristal Palas - Liverpul 3:1 u meču 12. kola Premijer lige, za treći uzastopni poraz ekipe Brendana Rodžersa!

Poslednji put kada je Liverpul nekoga pobedio u ligi, bio je 19. oktobar, a ta tri boda Rodžers je osvojio autogolom Stivena Kolkera u 95. minutu na gostovanju Kvins Park Rendžersu.

Ove nedelje, na "Selhurst parku", Liverpul je poveo u 2. minutu pogotkom Rikija Lamberta, koji je dobio ulogu startera umesto povređenog Marija Balotelija, ali onda... Dvajt Gejl izjednačio je u 17. minutu, a onda su Džo Ledli u 78. i Mile Jedinak, sjajnim golom iz slobodnjaka, u 81. minutu, patosirali slavnog gosta!

U poslednje četiri utakmice Premijer lige, "Luzerpul" je osvojio bod, protiv Hala, na "Enfildu" (0:0), posle čega su usledili porazi od Njukasla (1:0), Čelsija (1:2) i, sada, Kristal Palasa, tima koji se nalazio u očajnoj formi do ovog popodneva.

Ekipa Nila Vornoka dočekala je rivala sa četiri poraza u poslednjih pet kola, uz jedan remi. Plavo-crveni bili su bez pobede od 27. septembra, a ovoj su se posebno radovali.

Sve je potsećalo na prethodni sudar ova dva tima, u pretposlednjem kolu prošle sezone. Liverpul je tada stigao u London posle poraza od Čelsija na "Enfildu" i čuvenog klizanja Stivena Džerarda. Poveli su Rodžersovi momci sa ekspresnih 0:3 i onda primili tri gola za 11 minuta u finišu, za potpuni gubitak kontrole pred rasplet.

A, to je Mančester siti surovo kaznio...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.