LDP analizirao izborne rezultate

Izvor: RTS, 21.Mar.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP analizirao izborne rezultate

Završena sednica Predsedništva LDP-a na kojoj su analizirani izborni rezultati. Lider partije Čedomir Jovanović rekao da je moguće da neko od funkcionera napusti stranku ali je istakao da ne može da govori ni u čije ime i da će o tome još biti razgovora. Na sednicama Glavnog odbora i Skupštine LDP-a biće razmatran dalji rad partije.

U sedištu Liberalno-demokratske partije u Beogradu održana je sednica Predsedništva te stranke, a tema je bila analiza izbornih rezultata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Sednica Predsedništva počela je nešto posle 17 časova, a pored predsednika LDP-a Čedomira Jovanovoća prisustvali su joj stranački funkcioneri, među kojima Bojan Đurić, Ivan Andrić, Nataša Mićić...

LDP na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta nije prešao cenzus budući da je dobio 3,35 odsto glasova.

Liberali su za Skupštinu grada Beograda dobili 3,2 odsto glasova i takođe nisu ušli u gradski parlament.

Pred početak sednice demantovani su medijski natpisi da su dva beogradska odbora tražila ostavku Čedomira Jovanovića. 

Na sednici su razmatrani rezultati izborne kampanje i najavljene su sednice Glavnog odbora stranke i Skupštine stranke na kojima će biti odlučeno kako će stranka nastaviti da radi.

Jovanović je rekao da je moguće da će neko od funkcionera napustiti stranku, ali je istakao da on ne može da govori ni u čije ime i da će se o tome svakako razgovarati, javlja reporter RTS-a.

"Tražili smo od građana podršku da uđemo u vladu, nismo je dobili. U ovom izbornom rezltatu vidim motivaciju a u politici vidim mnogo ličnih razloga koji nisu materijalni", rekao je Jovanović. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Ne podnosim ostavku

Izvor: RTS, 21.Mar.2014

Završena sednica Predsedništva LDP-a na kojoj su analizirani izborni rezultati. Lider partije Čedomir Jovanović ponovio da ne podnosi ostavku i istakao stranka mora da nađe snagu za unutrašnju promenu. Na sednicama Glavnog odbora i Skupštine LDP-a biće razmatran dalji rad partije. ..U sedištu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.