Kreće haos: Vesna Rivas ulazi na Farmu!

Izvor: Blic, 12.Dec.2013, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće haos: Vesna Rivas ulazi na Farmu!

Pevačica ima specijalni zadatak da dodatno zakomplikuje odnose na imanju koji ni do sada nisu bili savršeni, tako da slobodno možemo da kažemo da je ovo početak kraja

Glavna svađalica četvrte sezone rijalitija “Farma“, Vesna Rivas, danas ulazi na imanje, sa specijalnim zadatkom da još više zakuva ionako komplikovane odnose na farmi. Vesna će ući oko 16 časova.

Vesna je bila najomraženija ličnost prošle “Farme”, te je produkcija odlučila da je ubaci i u novu sezonu - piše Telegraf.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Početak kraja: Vesna Rivas ulazi na Farmu!

Izvor: Blic, 12.Dec.2013

Pevačica ima specijalni zadatak da dodatno zakomplikuje odnose na imanju koji ni do sada nisu bili savršeni, tako da slobodno možemo da kažemo da je ovo početak kraja..Glavna svađalica četvrte sezone rijalitija “Farma“, Vesna Rivas, danas ulazi na imanje, sa specijalnim zadatkom da još više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.