Koncert zagrebačkog benda Jinx u Novom Sadu

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert zagrebačkog benda "Jinx" u Novom Sadu

Zagrebačka retro pop grupa "Jinx" ponovo se vraća pred srpsku publiku i nastupiće u subotu 7. decembra u "Amstel pivari" u Novom Sadu.

Hitovi benda "Jinx" kao što su "Tamo gde je sve po mom" i "Na čemu si ti" svrstali su ih među omiljene bendove na ovim prostorima.

Tokom karijere objavili su sedam albuma, poslednja dva "Na zapadu" (2007) i "Diksilend" (2010), nakon čak šest godina pauze. Uspešan povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na scenu doneo im je nominaciju za regionalnu MTV nagradu, ali i brojne nove fanove.

Iako prvenstveno pop bend, "Jinx" eksperimentišu i sa fank i džez zvukovima, a uvek imaju veliki broj muzičara na sceni.

Pored pevačice Jaje (Jadranka Ivaniš) i gitariste Kokoa (Goran Muratović), bend trenutno čine klavijaturista MrGoody, bubnjar Berko, basista Adam Matijašević i trubač Igor Pavlica.

Pretprodaja ulaznica za koncert počinje u petak 15.novembra putem sajta "Gigstix.com", kao i na Gigstix prodajnim mestima. Prva promotivna cena ulaznica u ograničenom broju iznosiće 490 dinara. Cena ulaznica u pretprodaji iznosiće 690 dinara dok će na ulazu biti 990 dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert zagrebačkog benda "Jinx" u Novom Sadu

Izvor: Dzungla.org, 13.Nov.2013

Zagrebačka retro pop grupa „Jinx“ ponovo se vraća pred srpsku publiku i nastupiće u subotu 7. decembra u „Amstel pivari“ u Novom Sadu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.