Kim Kardašijan u ludom provodu sa mamom

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan u ludom provodu sa mamom

Posle rođendanske proslave svog brata Roba starleta Kim Kardašijan je na Tviteru objavila fotografije sa zabave. Napisala je da joj je majka bila "divlja" i da se sjajno provela.

Uprkos problemima zbog razvoda od uskoro bivšeg supruga Krisa Hamfrisa (27), starleta Kim Kardašijan nastavlja po starom: lud noćni provod i nezaboravne žurke rezervisane su za nju.

Tako je Kim proteklog vikenda bila na rođendanskoj proslavi svog brata Roba (25). U društvu majke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kris Džener (56), Kim (31) je ludovala u luksuznom hotelu "Mirage" u Las Vegasu.

U uskoj i izazovnoj belo-zlatnoj haljini, nasmejana i srećnija nego ikad, plenila je i ludo se provodila sa sestrama i majkom.

- Moja mama je bila "divlja". Baš je lepa - napisala je Kim ispod fotografije.

Dodala je da se sjajno zabavila, i da bolji provod ne pamti u skorije vreme:

- Čak su i moje male sestre došle u Vegas, ali su bile samo na ručku jer su maloletne - napisala je najstarija sestra Kardašijan uz komentar da bolju zabavu ne pamti.

Povezane vesti: Objavljena slika "pravog oca Kloi Kardašijan" Kardašijan: Nisam očekivala da će moj brak izazvati takvu pometnju Kim Kardašijan dizajnirala cipele za 30. rođendan princeze Kejt Kim Kardašijan dobija 600.000 dolara za novogodišnju žurku Maloletnici rade u fabrici sestara Kardašijan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIJANA NA BAKINOJ ŽURKI

Izvor: Kurir, 19.Mar.2012, 11:35

Pevačica s Barbadosa postavila na Tviter fotografije s rođendanske zabave njene babe Klare Brajtvajt..Živela, živela....Rijana definitivno zna šta je dobar provod! Pevačica s Barbadosa bila je na rođendanskoj žurki svoje bake Klare Brajtvajt u Njujorku, a da se dobro zabavila, svedoče fotografije,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.