Karleuša i Biserko svedoče protiv desničara

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša i Biserko svedoče protiv desničara

Na spisku svedoka u istrazi protiv predsednika pokreta "Naši" Ivana Ivanovića su i glumci Mirjana Karanović i Nikola Đuričko, kao i Žarko Korać, Borka Pavićević i Ivan Vejvoda, osobe koje su se našle na spisku 30 srbomrzaca, koji je ovaj pokret napravio.

Karleuša ide na sud protiv "Naših"

 

Pevačica Jelena Karleuša, kao i glumci Mirjana Karanović i Nikola Đuričko, biće saslušani u istrazi koju Tužilaštvo za viskokotehnološki kriminal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vodi protiv predsednika pokreta "Naši" Ivana Ivanovića, zbog sumnje da je objavio spisak "30 najvećih srbomrzaca među javnim ličnostima".

 

"Upućen nam je poziv za saslušanje, a osim Jelena Karleuše, Mirjane Karanovic i Đurička, na spisku svedoka su još i Žarko Korać, Borka Pavićević, Sonja Biserko, kao i Ivan Vejvoda", potvrdio je branilac Ivana Ivanovića, advokat Dragoslav Ljubičanović.

 

Predsednik organizacije "Naši", kao i portparol Protivterorističke jedinice policije Radomir Počuča, uhapšeni su 7. aprila, ali su pet dana kasnije pušteni iz pritvora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Srbomrsci" na saslušanju protiv lidera SNP "Naši" Ivana Ivanovića

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 12:32

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušano petoro od trideset javnih ličnosti, koje su se pre mesec dana pojavile na spisku najvećih srpski "srbomrzaca". Spisak je sastavio SNP "Naši", a njihov lider Ivan Ivanović koji je zbog toga uhapšen, pušten je iz pritvora pre nekoliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.