Izvor: Blic, 16.Sep.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS NA ULICAMA Udes na Brankovom mostu, lančani sudar na autoputu kod "Arene"

Petak je, svi žure da stignu kućama, pa ne čudi što je početak popodnevnog špica počeo sudarima i velikim gužvama.

- Na početku Brankovog mosta sa novogbeogradske strane došlo je do sudara u srednjoj traci, pa se formirala velika kolona u smeru ka gradu - javljaju iz Beogradskog taksija.

Drugi udes dogodio se na uglu Carice Milice i Brankove, a treći i to lančani sudar, na autoputu kod "Kombank arene", u pravcu ka centru grada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLAPS NA ULICAMA Udes na Brankovom mostu, lančani sudari na Gazeli i kod "Arene"!

Izvor: Blic, 16.Sep.2016

Petak je, svi žure da stignu kućama, pa ne čudi što je početak popodnevnog špica počeo sudarima i velikim gužvama...- Na početku Brankovog mosta sa novogbeogradske strane došlo je do sudara u srednjoj traci, pa se formirala velika kolona u smeru ka gradu - javljaju iz Beogradskog taksija...Drugi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.