Jelena Tomašević: Volela bih da Ivan snimi album

Izvor: Kurir, 13.Mar.2013, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Volela bih da Ivan snimi album

Jelena nagovara Bosiljčića da se ozbiljno posveti pevačkoj karijeri, ali bezuspešno

Slušaj ženu!

Pevačica Jelena Tomašević hrabri supruga glumca Ivana Bosiljčića da snimi album. Ona smatra da se njen dragi pokazao kao odličan pevač u nekoliko mjuzikala i i koncerata koje je održao i da je sada pravi trenutak da otpeva i neku autorsku pesmu.

- Slušajući ga u pozorištu u poslednjih desetak godina, shvatila sam koliko je svestran >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << umetnik, i kao glumac i kao pevač. Ima moju veliku podršku da snimi singl. Međutim, on za sada to još neće - kaže za Kurir Jelena, koja trenutno radi na svom novom albumu:

- Na izdanju će se naći i jedan duet. Nemojte samo da me pitate s kim sam ga otpevala. Nije moj suprug. Spremamo malo iznenađenje. Pored mene, autorske pesme potpisaće i moje drage kolege Emina Jahović i Sergej Ćetković. Naravno, Željko Joksimović će i dalje biti uključen u celu priču. Njegovi saveti su mi veoma dragoceni.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jelena Tomašević: Volela bih da Ivan snimi album

Izvor: Svet plus, 13.Mar.2013

Pevačica Jelena Tomašević nagovara svog supruga, glumca Ivana Bosiljčića da postane pevač i snimi album.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.