Izložba Stakića i Apostolskog u „Božidarcu“

Izvor: Politika, 09.Feb.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Stakića i Apostolskog u „Božidarcu“

Beogradski Centar za kulturu "Božidarac" u petak, 10. februara organizuje izložbu dvojice mladih dizajnera - Predraga Stakića i Ivana Apostolskog. Izložbu pod nazivom „Domaći DizajnicI“ će u 19.00 otvoriti Igor Brakus uz nastup grupe “Naked”, a realizuje se u saradnji sa projektom „Beograd 2020“.

Predrag Stakić je dizajner iz Beograda poznatiji široj javnosti kao kreator međunarodnog logotipa za ljudska prava „Free as a man“ (Slobodan kao čovek), dok je Ivan Apostolski >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << najpoznatiji kao autor kratke izražajne forme pod nazivom „Graforizmi“, koji su objavljivani u „Ambijentima“, „Kvartu“, „Danasu“ itd. Ulaz je slobodan.

P.O.

objavljeno: 09.02.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzički festival u Božidarcu

Izvor: Beta OMS, 09.Feb.2012

U petak 10. februara 2012. godine u Centru za kulturu Božidarac, u okviru druge večeri festivala VRAČAR ROCKS! nastupiće bendovi Naked i Night Passage, a uvertira za koncert biće otvaranje izložbe Domaći Dizajnici, na kojoj će biti predstavljeni radovi dvojce mladih beogradskih dizajnera Ivana...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.