Izgoreo autobus u Kaluđerici

Izvor: RTS, 22.Feb.2011, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo autobus u Kaluđerici

Autobus na liniji 306 izgoreo je jutros oko osam časova u Kaluđerici, na Smederevskom putu. Niko od putnika nije povređen.

U Kaluđerici, na Smederevskom putu u blizini restorana "Tri tiganja" zapalio se autobus na liniji 306. Incident se dogodio jutros oko osam časova.

Vozač je u toku vožnje primetio dim u zadnjem delu autobusa, odmah zaustavio vozilo i 20 putnika je bezbedno izašlo.

Iako je požar ugašen za deset minuta, autobus je izgoreo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se autobus GSP

Izvor: Mondo, 22.Feb.2011

Autobus na liniji 306 zapalio se jutros oko osam časova u Kaluđerici na Smederevskom putu, a niko od putnika nije povređen, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Sloba Mirković.

Nastavak na Mondo...

IZGOREO GRADSKI AUTOBUS U KALUĐERICI

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011

BEOGRAD - Gradski zglobni autobus GSP-a na liniji 306 izgoreo je oko osam časova u Kaluđerici, na Smederevskom putu. Niko od prisutnih putnika u autobusu nije povređen, a uzrok požara još nije poznat...Požar u autobusu izbio je kada se autobus zatekao u blizini restorana "Tri tiganja". Prema prvim...

Nastavak na Kurir...

Izgoreo autobus u Kaluđerici!

Izvor: Press, 22.Feb.2011

Autobus na liniji 306 potpuno je izgoreo jutros oko osam časova na Smederevskom putu u Kaluđerici. Srećom, niko od putnika u autobusu nije povređen. Iz GSP-a poručuju da građani ne moraju da strahuju za bezbednost u prevozu.

Nastavak na Press...

Izgoreo autobus na liniji 306

Izvor: Glas javnosti, 23.Feb.2011, 07:22

BEOGRAD - Gradski zglobni autobus GSP "Beograd" na liniji 306 izgoreo je juče oko osam časova ujutru u Kaluđerici. Niko od putnika u autobusu nije povređen, a uzrok požara nije saopšten...Požar u autobusu izbio je u blizini restorana "Tri tiganja" na Smederevskom putu. Prema prvim informacijama,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.