Ivanjica: Preminuo dečak koji je pao sa krova

Izvor: B92, 19.Jun.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjica: Preminuo dečak koji je pao sa krova

Dečak I. P. (5) iz Ivanjice podlegao je povredama zadobijenim pri padu sa krova Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju u Lipovici.

Nesrećni mališan, kako nezvanično saznaje Blic", bio je sa majkom u ovom stacionaru i iskoristio samo jedan minut kada je majka otišla do toaleta da se popne na stolicu, izvuče kroz krovni prozor i padne sa visine od oko šest metara. Višečasovnu bitku za njegov život lekari u Urgentnom centru, nažalost, nisu dobili.

Dečak će biti sahranjen 20. juna na groblju Mazgit, a u 14 časova biće održano opelo na Ivanjičkom groblju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Poginuo dečak (5), pao s krova

Izvor: Mondo, 19.Jun.2017

Dečak I.P. (5) iz Ivanjice umro je od povreda zadobijenih u padu sa krova Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju u Lipovici...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Dečak je bio sa majkom u tom stacionaru i iskoristio je samo minut, kada je majka otišla do toaleta, da se popne na stolicu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.