TRAGEDIJA: Poginuo dečak (5), pao s krova

Izvor: Mondo, 19.Jun.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Poginuo dečak (5), pao s krova

Dečak I.P. (5) iz Ivanjice umro je od povreda zadobijenih u padu sa krova Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju u Lipovici.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Dečak je bio sa majkom u tom stacionaru i iskoristio je samo minut, kada je majka otišla do toaleta, da se popne na stolicu, izvuče kroz krovni prozor i padne sa visine od oko šest metara, piše "Alo".

Višečasovnu bitku za njegov život lekari u Urgentnom centru, nažalost, nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobili.

On je bio jedno od omiljene dece u naselju Kušićan.

Tragedija u Nišu: Dečak poginuo na ulici

"Oni ni mrava u životu nisu zgazili. To su beskrajno divni ljudi, prosvetni radnici, imaju i ćerkicu, primer su čestite i poštene porodice. Kada samo saznali šta se dogodilo niko nije mogao da veruje. Molili smo se da su to samo nagađanja i da će preživeti. Ne mogu da zaustavim suze, ne znam ni kako da idem tamo, ma duša mi se raspada od tuge. Oni su živeli za tu decu, bili su najposvećeniji roditelji na svetu. Bože, zašto im se ovo dogodilo, kaže jedna komšinica.

Dečak će biti sahranjen 20. juna na groblju Mazgit, a u 14 časova biće održano opelo na Ivanjičkom groblju, piše "Alo".

"Nema reči za ovaj bol, neizlečiv je. Bio je anđeo, ali su nam ga anđeli prerano odveli", kažu komšije.

Dečak (13) iz Srbije poginuo u Bugarskoj

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Beogradu! Autistični dečak (5) pao sa krova, preminuo u bolnici!

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017

Petogodišnji dečak Ilija P. iz Ivanjice, koji je bolovao od autizma, preminuo je danas na Odeljenju neurohirurgije Urgentnog centra Srbije, nakon što je u petak popodne pao sa krova Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju, u naselju Lipovica, u Beogradu. ..Lekari su se dva dana borili...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.