Ivana Stamenković Sindi: Muž me je tukao i davio u trudnoći, a sada brine o našem detetu!

Izvor: Blic, 12.Jun.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Stamenković Sindi: Muž me je tukao i davio u trudnoći, a sada brine o našem detetu!

Pevačica i bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi preko svog Fejsbuk profila saopštila je da je starateljstvo nad ćerkom Petrom pripalo njenom bivšem suprugu Nikoli.

Ivana se oglasina na Fejsbuku i napisala da je juče privremenom merom starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom pripalo Ivaninom bivšem mužu Nikoli.

Između ostalog ona je saopštila i da ju je bivši suprug tukao i davio u trudnoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali da se nasilje nastavilo i posle porođaja. Ona je takođe istakla i da policija nije reagovala, iako je pevačica prijavila nasilje.

Ona tvrdi i da je njen bivši suprug narkoman.

Post by Ivana Stamenkovic.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindi: Sud mi je uzeo dete i dao ga mužu koji me je tukao i davio u trudnoći

Izvor: Blic, 12.Jun.2014

Pevačica i bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi preko svog Fejsbuk profila saopštila je da je starateljstvo nad ćerkom Petrom pripalo njenom bivšem suprugu Nikoli...Ivana se oglasina na Fejsbuku i napisala da je juče privremenom merom starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom pripalo Ivaninom...

Nastavak na Blic...

Sindi: Sud mi je oduzeo ćerku i dodelio je bivšem mužu koji me je tukao i davio u trudnoći

Izvor: Story, 12.Jun.2014

Privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli.. obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta..Ivana Stamenkovic Sindi; foto: Luka Šarac

Nastavak na Story...

SUD JOJ ODUZEO DETE: Sindi prvi put progovorila o paklu kroz koji je prošla tokom braka

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jun.2014

Ona je preko svog Fejsbuk profila saopštila je da je starateljstvo nad ćerkom Petrom pripalo njenom bivšem suprugu Nikoli...Ona je otkrila da je muž trudnu tukao i davio ali i da je nastavio da je maltretira nakon porođaja...Post by Ivana Stamenkovic.

Nastavak na NaDlanu.com...

Sindi izgubila starateljstvo, pa otvorila dušu: Bivši suprug je tukao i davio u trudnoći!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2014

Pevačica i bivša “modelsica” Ivana Stamenković Sindi preko svog Fejsbuk profila saopštila je da je starateljstvo nad ćerkom Petrom pripalo njenom bivšem suprugu Nikoli. Ivana se oglasina na Fejsbuku i napisala da je juče privremenom merom starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom pripalo Ivaninom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.