Irak: Protesti zbog korupcije u vladi (FOTO)

Izvor: B92, 07.Avg.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irak: Protesti zbog korupcije u vladi (FOTO)

Nekoliko hiljada Iračana okupilo se u Bagdadu na protestu zbog korupcije u vladi.

Muškarci, žene i deca mahali su zastavama Iraka, skandirali i pozvali premijera Iraka Hajdara el Abadija da raspusti parlament i otpusti korumpirane vladine zvaničnike.

Na protestima koji su održani prošlog petka širom Iraka ljudi su prvobitno pozvali vlast da se bavi problemima snabdevanja električnom energijom u toj zemlji, kada je temperatura u prestonici porasla iznad 50 stepeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Celzijusa.

Irački premijer Hajdar el Abadi najavio je prošle godine jačanje borbe protiv korupcije, pošto je otkriveno da su uplaćivane zarade za 50.000 fiktivnih vojnika.

.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Irak: Protesti zbog korupcije u Vladi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2015

Nekoliko hiljada Iračana okupilo se danas u Bagdadu na protestu zbog korupcije u vladi...Muškarci, žene i deca mahali su zastavama Iraka, skandirali i pozvali premijera Iraka Hajdara el Abadija da raspusti parlament i otpusti korumpirane vladine zvaničnike...Na protestima koji su održani prošlog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.