Hari Mata Hari 31. maja u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2011, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Mata Hari 31. maja u Beogradu

Sarajevska pop grupa "Hari Mata Hari" održaće koncert 31. maja u beogradskom Sava centru, saopštio je danas organizator "Harlem" produkcija.

"Uvek imam tremu pred Beograđanima... oni su uvek bili moja najvernija publika. To je stara ljubav, koja traje gotovo 25 godina, a te ljubavi se nikad ne zaboravljaju", poručio je Hari Varešanović (50).

Pevač hitova "Volio bi' da te ne volim", "Strah me da te volim", "Javi se" i evrovizijske pesme "Lejla", sa ponosom ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da svaki slobodan trenutak provodi sa unukom Isakom, kojeg je rodila njegova ćerka Nađa.

"Kada sam krajem prošle godine postao deda, shvatio sam sve one ljude koji su rekli da se unuče voli više od dece. Moje emocije su mnogo jače nego ranije. Isak je divan dečak i jedva čekam da ga, kada poraste, povedem na svoje koncerte", kaže pevač.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARI VAREŠANOVIĆ: IMAM TREMU U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 14.Maj.2011, 08:19

Poznati pevač Hari Varešanović, vođa grupe Hari Mata Hari, s nestrpljenjem očekuje predstojeći beogradski koncert. Zakazan za 31. maj u Sava centru, ovaj koncert je posvećen dvadesetpetogodišnjici postojanja grupe, jedne od najpopularnijih na prostorima bivše Jugoslavije...U specijalnoj izjavi...

Nastavak na Kurir...

Posle svih ovih godina: Hari Varešanović ima tremu u Beogradu!

Izvor: Scandal.rs, 14.Maj.2011

Poznati pevač Hari Varešanović, vođa grupe Hari Mata Hari, s nestrpljenjem očekuje predstojeći beogradski koncert. Zakazan za 31. maj u Sava centru, ovaj koncert je posvećen dvadesetpetogodišnjici postojanja grupe, jedne od najpopularnijih na prostorima bivše Jugoslavije. U specijalnoj izjavi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.