HIT: Tetka Ceca proslavila rođendan sestrića

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Tetka Ceca proslavila rođendan sestrića

Folk zvezda u svojoj vili na Dedinju priredila slavlje za Iliju i Petra, koje je njena sestra Lidija Ocokoljić rodila prošle godine

Puno joj srce!

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je napravila slavlje povodom prvog rođendana dva najmlađa člana porodice, Ilije i Petra. Naime, blizanci koje je pre godinu dana Cecina mlađa sestra Lidija Ocokoljić donela na svet imali su svoju prvu proslavu, na kojoj je bilo mnogo dece.

Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bojović

DOVEO CECI SNAJKU!

Poznati beogradski zlatar i Cecin dugogodišnji prijatelj Nebojša Bojović na slavlje je doveo bivšu učesnicu rijalitija „Farma“ Saru Trajanović, s kojom je Ražnatovićkin brat od ujaka Milan Marinković obnovio vezu. Njih dvoje nisu krili zaljubljenost pred brojnim gostima na slavlju, pa su im mnogi čestitali na tome što su svojoj ljubavi dali drugu šansu. Sara nije skrivala koliko je srećna, a par je cele večeri bio nerazdvojan.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Svetlana Ceca Ražnatović: Slavlje za rođendan sestrića

Izvor: Story, 16.Apr.2014

Folk zvezda u svojoj vili na Dedinju priredila je nezaboravno slavlje povodom rođendana nećaka Ilije i Petra..Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Facebook

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.