Gorela bivša štamparija u centru Beograda

Izvor: Mondo, 27.Apr.2013, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorela bivša štamparija u centru Beograda

Pripadnici vatrogasno-spasilačke brigade lokalizovali su požar koji je večeras izbio u Ulici kraljice Natalije u centru Beograda i u kojem nije bilo povređenih.

Prema podacima iz Vatrogasno-spasilačke brigade, do požara je došlo u Ulici kraljice Natalije (bivše Narodnog fronta) u broju 68, u dvospratnoj zgradi.

Požar je izbio u prostoriji površine 30 kvadratnih metara, ali je intervencijom vatrogasaca on brzo lokalizovan.

U gašenju požara učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je osam vozila s ukupno 23 vatrogasca.

Prema informacijama iz službe Hitne pomoći u požaru nije bilo povređenih.

Ustanovljeno je da gori ventilacija na fasadi dvospratne zgrade na čijem je drugom spratu nekada bila štamparija od 30 kvatdara, navela je Tanjugu načelnica službe za vanredne situacije u Beogradu Sanja Vuksanović Žugić.

Ona je dodala da su kao ispomoć poslate još dve cisterne sa dva vatrogasca.

(MONDO/agencije, ilustracija: MONDO/Petar Stojanović)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Brzo ugašen požar u centru Beograda

Izvor: B92, 27.Apr.2013

Beograd -- Vatrogasci su lokalizovali požar koji je večeras izbio u Ulici kraljice Natalije u centru Beograda. Nije bilo povređenih...Prema podacima iz Vatrogasno-spasilačke brigade, do požara je došlo u Ulici kraljice Natalije (bivše Narodnog fronta) u broju 68, u dvospratnoj zgradi...Požar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.