Goran Karan u poseti Zvonku Bogdanu

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Karan u poseti Zvonku Bogdanu

Samo dva dana pred tradicionalni osmomartovski koncert u Domu Sindikata, popularni splitski tenor Goran Karan ne prestaje sa vežbanjem sa svojim bendom. Ove godine, kao lokaciju za pripreme, odabrali su prelepu vilu “Lago” na Paliću. Između proba, Goran i njegov bend “Vagabundo” uživaju u miru i tišini ravnice, u prirodnim lepotama jezera, ali i u vojvođanskim gurmanlucima.

Čak su i posetili vinariju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Zvonko Bogdan” i susreli se sa ovim legendarnim pevačem tamburaške muzike.

- Zvonko i ja se dugo poznajemo i ovde smo pre svega zbog odličnih prijateljskih odnosa, ali i zbog sjajnih uslova koje imamo za pripreme.Vinarija je okružena sa 17 hektara vinograda, a dodatnih 9 hektara nalazi se na obali susednog jezera Ludaš. Do kraja godine planiraju se još dva proširenja, tako da je ovo mesto pravo sklonište za sve iskonske hedoniste - rekao nam je Goran Karan.

Karte za koncert Gorana Karana još se uvek mogu naći u prodaji na blagajnama Doma Sindikata i Bilet Centra po ceni od po ceni od 1500, 2000 i 2200 dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GORAN KARAN: OSEĆAM SE KAO EVNUH U HAREMU

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012

Zažalio što ne pije. Goran Karan broji sitno do 8. marta, za kad je zakazan gala-koncert u beogradskom Domu sindikata. I umesto da besomučno vežba u studiju, splitski vagabundo je potrpao bend u kombi i stigao na salaš Zvonka Bogdana na Paliću...Zažalio što ne pije...Goran Karan broji sitno do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.