Izvor: SandzakPress.net, 09.Nov.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal: Novi Pazar savladan od Smedereva sa 4:2

Novi Pazar – Klub malog fudbala Novi Pazar pretrpeo je i treći poraz u Prvoj futsal ligi, pa posle četvrtog kola zauzima mjesto pri dnu tabele u elitnom rangu. Novopazarce je u petak uveče u Smederevu savladao istoimeni domaći tim rezultatom 4:2. Na vrhu tabele su Smederevo i SAS sa po 10 bodova, a sledi […]

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prva futsal liga Srbije: Novi poraz „Kalče“

Izvor: NTV.rs, 10.Nov.2013, 10:24

Klub malog fudbala “Kalča“ iz Niša doživeo je i drugi vezani poraz u šampionatu Prve lige srbije. Izgubili su u gostima od “Sas Marbo Intermeca“ sa 5:7, iako su na poluvremenu vodili sa 4:2.. Bez obzira na novi poraz Nišlije su u gornjem delu prvoligaške tabele.

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.