Folker postao reper

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folker postao reper

Dragan Kojić Keba kao član Beogradskog sindikata. "BS je najsofisticiraniji rep koji znam! I najteži"

Foto: Prva TV

 Pevao je bluz, ljubio Kemiša, a sad je postao član Beogradskog sindikata.

Iako je i u "Baladi disidenta" i "Govedini" probijao način na koji đuska folk pevač, Keba je u poslednjoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato uspeo da dočara delić atmosfere koju svojim nastupima donosi najpopularniji beogradski hiphop sastav.

"Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nameravam da se bavim repom, ali mislim da sam uspeo da doprinesem", rekao je Keba nakon konstatacije Ivana Ivanovića: "Nisi repovao nikada do sad, nadam se da ni nećeš više".

"BS je najsofisticiraniji rep koji znam! I najteži", rekao je zadihani pevač nakon nastupa

Kako god nekome izgledala Kebina imitacija Beogradskog sindikata, nama je bilo više nego smešno i interesantno da slušamo folkera koji peva: "Svako jutro isti k**** kada otvorim novine...".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.