(FOTO) MIHAEL U TIŠINI SLAVI 46. ROĐENDAN: Šumi plače kada čuje glas supruge i dece

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) MIHAEL U TIŠINI SLAVI 46. ROĐENDAN: Šumi plače kada čuje glas supruge i dece

ŽENEVA - Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Nemac Mihael Šumaher danas slavi 46. rođendan, a trenutno se oporavlja od teške povrede koju je zaradio pre nešto više od godinu dana kada je na skijanju u francuskom Meribelu prilikom pada udario glavom u stenu.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine teško povredio glavu, a potom je više od pola godine bio u veštački izazvanoj komi. On je bio na rehabilitaciji u Lozani, a trenutno je u svom domu u Švajcarskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Legendarni Nemac se i dalje bori za život, a malo ima pravih informacija o njegovom trenutnom stanju. Šumaherova menadžerka Sabine Kem je ranije izjavila da se slavni vozač polako oporavlja, ali druge detalje nije iznela u javnosti.

S druge strane, bivši vozač F1 Filip Štrajf, koji je prijatelj porodice Šumaher, tvrdi da se Mihael nalazi u kolicima, da ne može da govori da povremeno gubi pamćenje. Sabine Kem je ovo demantovala i izjavila da Mihaela čeka duga i teška borba.

Italijanski novinar Đorđo Teruci izneo je neke detalje iz Šumaherovog trenutnog života.

"Šumi - plače. Nekada čak i misteriozno. Plače kada čuje glasove svoje dece, kada čuje glas svoje žene, ili kada čuje svoje pse. U tišini sobe u kojoj je smešten - suza se sliva niz njegovo upijeno lice na svaki zvuk koji mu je poznat. U svemu ovome možemo... možemo da vidimo život, smešten u toj kapi. Baš tu je snaga čoveka koji je dirnut, i koji nas sve dotakne", napisao je Teruci i dodao da Šumaher prepoznaje glasove supruge Korine, ćerke Đine Marije i sina Mika.

Šumaherov 46. rođendan prolazi bez velike pompe. Ekipe F1 i pojedini mediji su Šumaheru čestitali 46. rođendan uz želje za brzo ozdravljenje.

Happy Birthday Michael #ForzaMichael http://t.co/T40nNZlXfB pic.twitter.com/ADeKaibx64

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAD ČITAV ŽIVOT STANE U JEDNU SUZU: Šumaher plače čim čuje glasove dece

Izvor: Blic, 03.Jan.2015

Godinu dana je prošlo otkako je slavni vozač Formule 1 Mihael Šumaher doživeo tragediju tokom skijanja u francuskim Alpima, a stanje velikog šampiona, koji je tom prilikom ozbiljno povredio glavu i potom bio u višemesečnoj komi, i dalje je vrlo ozbiljno...Dani polako prolaze za porodicu Šumaher...

Nastavak na Blic...

"Šumi plače kada čuje porodicu"

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher u subotu je napunio 46 godina, a italijanski mediji objavili su nove informacije o njegovom stanju...Prema pisanju italijanskih novina “Korijere dela Sera”, Šumaher navodno plače kada čuje glasove članova svoje porodice...Šumaher je 29. decembra 2013....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.