Šumi plače kada čuje porodicu

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šumi plače kada čuje porodicu"

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher u subotu je napunio 46 godina, a italijanski mediji objavili su nove informacije o njegovom stanju.

Prema pisanju italijanskih novina “Korijere dela Sera”, Šumaher navodno plače kada čuje glasove članova svoje porodice.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine doživeo teške povrede u padu tokom skijanja, šest meseci je proveo u komi, a trenutno se nalazi na kućnom lečenju u Švajcarskoj.

Zvaničnih informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o njegovom stanju nema već neko vreme, a u poslednjem obraćanju medijima Šumaherova menadžerka Zabine Kem rekla je da će pred njim dug i težak put.

Ponekad Mihaelu krenu suze. On plače kada čuje glasove svoje dece i supruge”, piše “Korijere dela Sera”.

Italijanski “Autosprint” je takođe objavio nove detalje i tvrdi da Šumaher ne može da komunicira sa članovima svoje porodice.

Mihael drži otvorene oči, ali često gleda u daljinu. U poslednje vreme uspeva da prepoznaje poznata lica svoje porodice, ali ne može da komunicira sa njima. Ne govori i ne može sam da obavlja bilo kakve pokrete. Reaguje na spoljašne stimulacije, ali za sada može da odgovara na poznate glasove otvaranjem očiju”, piše “Autosprint”.

Da bi potvrdio te izveštaje, glavni urednik “Autosprinta” Alberto Sabatini rekao je da je informacije dobio od ljudi koji su videli Šumahera.

Dobra vest je da Mihael nije vezan za krevet. Kada nije na fizičkon terapiji, koja služi da bi se izbegla atrofija mišića, sedi u stolici ispred prozora svoje vile i gleda ka Alpima”, ističe Sabatini, koji je dodao i da je to potvrda da je Šumaher još živ i svestan, iako je “zatvorenik u svom nepokretnom telu”.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NA ŠUMIJEV ROĐENDAN ITALIJANI PIŠU: On zaplače kad čuje porodicu

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015, 00:12

Ovo su još nepotvrđene informacije o stanju legende Formule 1, koje su objavili italijanski mediji..Trećeg januara je Mihael Šumaher napunio 46 godina. Legendarni vozač Formule 1 Nemac, koji je pre godinu dana zadobio teške povrede glave zbog čega je mesecima bio u komi, nedavno je počeo da prepoznaje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.