Džon Vojt: Andželinina deca su predodređena za velike stvari

Izvor: Blic, 19.Jan.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Vojt: Andželinina deca su predodređena za velike stvari

Legendarni glumac Džon Vojt, otac Andželine Žoli, u intervjuu za televiziju "E!" rekao je kako je ponosan na svoje šestoro unučadi, i da veruje da ih čekaju velike glumačke karijere, poput onih koje imaju njihovi roditelji, Andželina i Bred Pit. Džon Vojt sa Andželinom

- Ne sumnjam u to. Holivud bi trebalo da ih se plaši! Deca su nešto posebno", rekao je Vojt o svojim unucima, Medoksu (10), Paksu (8), Zahari (7), Šajlo (5), i Vivien i Noksu (3).

Iako im je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predvideo glumačke karijere, glumac je naglasio da će biti uz njih čime god da odluče da se bave.

- Trudim se da ih podržavam kao Andželina i Bred. Oni stvarno dopuštaju deci da budu ono što jesu - dodao je Džon Vojt, koji nije oduvek imao dobar odnos sa svojom ćerkom.

- Moj otac i ja ne razgovaramo, i mislim da ne morate da budete sa nekim u krvnom srodstvu da bi ste bili porodica - rekla je Andželina kada je usvojila svoje prvo dete, Medoksa.

Džon je pokušao da popravi odnos sa Andželinom kada joj je 2007. preminula majka Maršelin Bertrand, ali tek je Bred Pitu 2009. godine pošlo za rukom da ih pomiri.

Povezane vesti: Andželina Žoli: Moj najveći strah je da ostanem bez svoje dece Andželina Žoli se pomirila sa ocem Andželina Žoli: Govorim deci da su usvojena

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džon Vojt: Unuci osvajaju Holivud

Izvor: B92, 20.Jan.2012, 10:55

Holivudski veteran Džon Vojt ne prestaje da se hvali svojim unucima sa kojima u poslednje vreme provodi dosta vremena, piše "E!News"...Malo je reći da je otac Anđeline Džoli ponosan na svojih šestoro unuka. Od kako se pomirio sa kćerkom i upoznao mališane, Vojt ne prestaje da se hvali u medijima....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.