Džon Vojt: Unuci osvajaju Holivud

Izvor: B92, 20.Jan.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Vojt: Unuci osvajaju Holivud

Holivudski veteran Džon Vojt ne prestaje da se hvali svojim unucima sa kojima u poslednje vreme provodi dosta vremena, piše "E!News".

Malo je reći da je otac Anđeline Džoli ponosan na svojih šestoro unuka. Od kako se pomirio sa kćerkom i upoznao mališane, Vojt ne prestaje da se hvali u medijima. Nedavno je izjavio da "ima osećaj" da će njegovi unuci krenuti stopama svojih roditelja.

"Holivud bi trebalo da ih se pripazi", kazao je glumac, dodajući da nimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne sumnjam da će Madoks (10), Paks (9), Zahara (7), Šajlo (5) i blizanci Vivijen i Noks (3) zaseniti slavu Breda Pita i Anđeline.

"Ta deca imaju zaista nešto posebno", istakao je ponosni deda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.