Đukanović u poseti Zagrebu i Sarajevu

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović u poseti Zagrebu i Sarajevu

Predsednik crnogorske Vlade Milo Đukanović sutra će boraviti u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, a u ponedeljak, 2. juna, u Sarajevu će se sastati sa predsedavajućim Saveta ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslavom Bevandom.

Đukanović će u Zagrebu razgovarati sa hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem, predsednikom Ivom Josipovićem i predsednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom.

"Poseta će biti prilika za razgovore sa državnim vrhom Hrvatske o pitanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od značaja za unapređenje odnosa dve države, o daljoj saradnji i podršci Hrvatske Crnoj Gori u procesu njene integracije u NATO i EU, kao i za razmenu mišljenja o temama od regionalnog i šireg značaja", saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Predviđen je sastanak Đukanovića i sa predstavnicima crnogorske zajednice u Hrvatskoj.

Đukanović će 2. juna boraviti u zvaničnoj poseti BiH na poziv Bevande.

Crnogorski premijer će se u Sarajevu sastati i sa članovima Predsedništva BiH, te sa čelnicima oba doma Parlamentarne skupštine BiH. Predviđen je i razgovor sa ministrom inostranih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom.

"Đukanović će razgovarati sa najvišim zvaničnicima BiH o dinamizaciji ekonomskih i ukupnih odnosa, kao i o razmeni iskustava u procesu evropske i evroatlantske integracije", saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posjeta Đukanovića Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jun.2014

Crnogorski premijer Milo Đukanović boraviće narednih dana u zvaničnim posjetama Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini (BiH).   Đukanović će od nedjelje biti u Zagrebu, a u ponedjeljak 2. juna, nakon zvaničnih susreta sa hrvatskim zvaničnicima putuje u Sarajevo, saopšteno je iz Vlade Crne Gore. Crnogorski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.