Đukanović: Ne razmišljam o povlačenju

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2010, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Ne razmišljam o povlačenju

Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović rekao je danas da trenutno ne razmišlja o nekom drugom radnom angažmanu.

Odgovarajući na pitanje da li se povlači iz političkog života i šta će biti njegov sledeći radni angažman, Đukanović je rekao novinarima da za sada ne planira ništa "na tu temu".

U javnosti se ranije spekulisalo da će se Đukanović do kraja godine povući iz političkog života, kao i da se sprema da preuzme neku od funkcija u NATO-u.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajedno dok ne ode Milo

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2010

Crnogorska opozicija i posle neuspeha na lokalnim izborima namerava da očuva koaliciju. Opozicione stranke hoće da spremno dočekaju mogući Đukanovićev odlazak na jesen

Nastavak na Večernje novosti...

Đukanović ne razmišlja o povlačenju

Izvor: Blic, 08.Jun.2010

Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović rekao je danas da trenutno ne razmišlja o nekom drugom radnom angažmanu. Premijer Crne Gore Milo Đukanović..Odgovarajući na pitanje da li se povlači iz političkog života i šta će biti njegov sledeći radni angažman, Đukanović je rekao novinarima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.