Desetogodišnja devojčica postala majka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetogodišnja devojčica postala majka

MADRID -

Jedna desetogodišnja devojčica na jugu Španije rodila je dete, potvrdili su danas zvaničnici.

Ministarka za socijalna pitanja pokrajine Andaluzije Mikaela Navaro izjavila je da vlasti još procenjuju da li da majci bude dozvoljeno da zadrži starateljstvo nad detetom, rođenim prošle sedmice u gradu Herez de la Frontera.

Ministarka je navela da je i otac deteta maloletan. Ministarstvo nije pružilo informacije o polu deteta i njegovom zdravstvenom stanju.

Španski mediji javili su da je maloletna majka poreklom iz Rumunije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madrid: Desetogodišnja majka

Izvor: B92, 02.Nov.2010

Madrid -- Jedna desetogodišnja devojčica na jugu Španije rodila je dete, potvrdili su zvaničnici... Ministarka za socijalna pitanja pokrajine Andaluzije Mikaela Navaro izjavila je da vlasti još procenjuju da li da majci bude dozvoljeno da zadrži starateljstvo...Ministarka je navela da je i otac...

Nastavak na B92...

Desetogodišnjakinja postala majka

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2010

Jedna desetogodišnja devojčica na jugu Španije rodila je dete, potvrdili su danas zvaničnici.

Nastavak na Radio 021...

Desetogodišnjakinja postala majka

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 13:05

Devojčica se porodila u južnom delu Španije i vlasti procenjuju da li će dozvoliti njoj i njenoj porodici da zadrže starateljstvo nad bebom, izjavio je jedan od zvaničnika...Beba je rođena prošle nedelje u gradu Heres de la Frontera, rekla je Mikaela Navaro, ministarka za socijalna pitanja u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.