Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani Pekinga u Beogradu" u septembru 2017. godine

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas sa ambasadorom Kine u Srbiji, Li Mančangom, sa kojim je razgovarao o predstojećoj manifestaciji "Dani Pekinga u Beogradu".

Planirano je da manifestacija "Dani Pekinga u Beogradu" bude organizovana sredinom septembra 2017. godine, nakon čega će biti reči i o manifestaciji "Dani Beograda u Pekingu".

Mali je istakao da Beograd ima veliki turistički potencijal i da je otvoren za turiste iz Kine, ali i da će uvođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bezviznog režima za građane dve zemlje svakako povećati turističku razmenu i saradnju.

Emitovanjem promotivnog spota o Beogradu, koji je snimljen sa legendarnim glumcem Batom Živojinovićem, Beograd će 2017. biti predstavljen na sajmovima turizma u Pekingu i Šangaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mali: Dani Pekinga u Beogradu u septembru sledeće godine

Izvor: Kurir, 07.Dec.2016

...Kako je saopštila Gradska uprava, dogovoreno je da će 2018 biti održani "Dani Beograda u Pekingu"..Mali je istakao da Beograd ima veliki turistički potencijal i da je otvoren za turiste iz Kine "Uvodjenje bezviznog režima za gradjane dve zemlje povećaće turističku razmenu, a direktni let od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.