Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2017, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas izručenje Sanjina Sefića

SARAJEVO - Sanjin Sefić, koji se više od dva mjeseca nalazi u ekstradicionom pritvoru u Novom Sadu, trebao bi, kako je najavljeno, biti izručen danas nadležnim organima Bosne i Hercegovine.

“Izručenje Sanjina Sefića planirano je za 9. januar”, potvrđeno je nedavno iz Kantonalnog suda u Sarajevu.

Sanjin Sefić se sumnjiči da je u sarajevskoj ulici Zmaja od Bosne, vozeći velikom brzinom automobilom usmrtio Selmu Agić i Editu Malkoč, studentkinje Filozofskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << fakulteta u Sarajevu, a prema informacijama Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, radi se o višestrukom povratniku u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja i javnog reda i mira.

Sefić je u utorak, 11. oktobra, u jutarnjim satima prešao državnu granicu između Bosne i Hercegovine i Srbije. Uhapšen je 12. oktobra u Novom Sadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanjina Sefića danas izručuju BiH nakon dva meseca pritvora u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 09.Jan.2017

Sanjin Sefić, koji se više od dva meseca nalazi u ekstradicionom pritvoru u Novom Sadu, trebalo bi, kako je najavljeno, biti izručen danas nadležnim organima Bosne i Hercegovine..."Izručenje Sanjina Sefića planirano je za 9. januar", potvrđeno je nedavno iz Kantonalnog suda u Sarajevu...Sanjin...

Nastavak na Radio 021...

DOJAVE O BOMBAMA Evakuacija Opštinskog suda i Vlade Kantona Sarajevo

Izvor: Blic, 09.Jan.2017

Nepoznata osoba danas je u 11.44 sati obavestila sarajevsku policiju da su postavljene eksplozivne naprave u zgradama Opštinskog suda u Sarajevu i Vladi Kantona Sarajevo, potvrđeno je za iz Dežurnog operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS)...- Na obe lokacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.