DUGO ŽELJENI POKLON: Kristen Stjuart od majke dobila vuka!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO ŽELJENI POKLON: Kristen Stjuart od majke dobila vuka!

Kristen je oduševljena što je konačno dobila mezimca koga je godinama želela, a i majka jer neće morati da sluša više njene molbe

Majka zvezde "Sumrak sage", glumice Kristen Stjuart ispunila je svojoj ćerki želju i za rođendan joj pored torte poklonila malog vuka, kog je glumica godinama želela.

Kristen je oduševljena što je konačno dobila mezimca koga je godinama želela, a majka kako ne bi morala da sluša više njene molbe, odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da joj divlju životinju pokloni za rođendan.

"Kristen je oduševljena, uvek je želela da ima vuka za kućnog ljubimca, a sada joj se želja ispunila. Mamin poklon bio je pravi pogodak ", rekla je najbolja prijateljica mlade glumice.

Majka Džuls, ne vidi ništa neobično u svom poklonu, a vuka ne smatra opasnom životinjom. Ono što najviše brine poznatu glumicu je reakcija komšija koji nisu baš oduševljeni činjenicom, da im se u blizii nalazi divlja životinja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.