DOKAŽI DA SMO TI NUDILI ORGIJE I NOVAC! Marjanovići podneli krivičnu prijavu protiv Rade Matić?

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAŽI DA SMO TI NUDILI ORGIJE I NOVAC! Marjanovići podneli krivičnu prijavu protiv Rade Matić?

Protiv medicinske sestre iz Beča, Rade Matić, svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, Vladimir, podneo je krivičnu prijavu zbog njenih izjava u kojima tvrdi da joj je nudio novac i pozivao na orgije.

Podsetimo, Rada je na svom Fejsbuk profilu pre skoro dva meseca objavila status u kojem je napisala da joj je Vladimir slao poruku na telefon.

- On je iznenada stupio u kontakt sa mnom, sa skrivenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << telefonskog broja uputio mi je molbu "da budem dobra prema Zoranu i njemu." Kada sam ga pitala da mi kaže na šta konkretno misli, rekao je da mi predlaže seks utroje! Tako je potvrdio moje sumnje da su pripadnici sekte. Predložili su mi orgije jer je u njima sve dozvoljeno - tvrdila je tada Rada Matić.

Printskrin: Youtube/Happy Tv

Kako pišu beogradski mediji, porodica Marjanović nije ostala imuna na Radine izjave i pisanje po društvenim mrežama.

- Rada Matić je izjavila mnogo toga o Marjanovićima. Pored Zorana, ona je u svojim izjavama pominjala i njegovog oca Vladimira, za koga je tvrdila da joj je nudio orgije, ali i tražio novac da bi ćutala. Vladimir je odlučio da dokaže svoju nevinost u svemu tome i nedavno je podneo krivičnu prijavu protiv nje kako bi odgovarala za sve laži u kojima je pominjala njegovu porodicu - rekao je izvor za beogradske medije.

Foto: Telegraf

On je dodao i da suprug ubijene Jelene, Zoran Marjanović, nije podnosio prijavu protiv izvesne Rade V.

- Verovatno je došlo do zabune jer Zoran nije podnosio prijave - tvrdi prijatelj ove porodice.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči, a ubica još uvek nije pronađen.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARJANOVIĆI TUŽE RADU IZ BEČA: Nek dokaže da smo je zvali na seks utroje!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2016

...BEOGRAD - Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, podneo je krivičnu prijavu protiv medicinske sestre iz Beča Rade Matić (35) jer je u svojim izjavama navela da joj je nudio novac i pozivao na orgije, saznaje Kurir..Naime, Rada Matić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.