Čučković: Svi vodostaji u Obrenovcu u padu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čučković: Svi vodostaji u Obrenovcu u padu

Predsednik beogradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković kazao je večeras da krizni štab u toj opštini zaseda već tri dana zbog najavljenih padavina, ali da se veći problemi ne očekuju, ako ne padne veća količina kiše.

On je, gostujući na televiziji B92, kazao da su svi vodostaji u samom Obrenovcu (Peštar, Trstenica i Kolubara) u padu.

Čučković je kazao da je nekoliko desetina domaćinstava ugroženo u selu Gračac i u naselju Crvena Jabuka na obodu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Obrenovca, ali da sa ostalim lokalnim štabovima prate situaciju na rekama.

On je kazao da je u toku noći obrenovački krizni štab u saradnji sa preduzećem "Srbija vode" radio na sanaciji problema koji su nastali izlivanjem reke Gročica kod Uba, koja je kroz Tamnavu i Kolubaru preusmerena ka Savi.

Čučković je naveo da je neophodno da se Obrenovac pripremi za topljenje snegova u maju i junu i da do tada očiste rečna korita. On je dodao da su preko Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenim područjima prikupljena sredstva za izradu studija i izgradnju retenzija na Kolubari.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čučković: Vodostaji u Obrenovcu su u padu

Izvor: Blic, 07.Mar.2015

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kazao je večeras da krizni štab u toj opštini zaseda već tri dana zbog najavljenih padavina, ali da se veći problemi ne očekuju, ako ne padne veća količina kiše...On je, gostujući na televiziji B92, kazao da su svi vodostaji u samom Obrenovcu,...

Nastavak na Blic...

Obrenovac siguran, za sada

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015

Predsednik beogradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković kazao je večeras da krizni štab u toj opštini zaseda već tri dana zbog najavljenih padavina, ali da se veći probelemi ne očekuju, ako ne padne veća količina kiše...Foto: MUP Srbije..On je, gostujući na televiziji B92, kazao da su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.