Cimber sterling otvara liniju Beograd - Kopenhagen

Izvor: Blic, 10.Feb.2010, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Cimber sterling" otvara liniju Beograd - Kopenhagen

Danska avio-kompanija „Cimber sterling“ uspostaviće 29. marta liniju Beograd-Kopenhagen, najavio je juče beogradski aerodrom „Nikola Tesla“.

Kako se navodi u saopštenju, avioni danskog avio-prevoznika će na toj liniji leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom. Sletanje na Aerodrom „Nikola Tesla" je u 19.15, a povratak u Kopenhagen u 19.45. Na liniji između glavnih gradova Srbije i Danske „Cimber sterling" koristiće avion nove generacije „boing >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 737", serije 700.

Na sajtu ove kompanije Beograd je postavljen kao nova destinacija, a cena povratne karte sa svim taksama je od 207 evra. Od 5. maja će još jedna avio-kompanija leteti iz Beograda, naime, letonski „Er Baltik" podneo je zahtev za uvođenje linije između Beograda i Rige, rečeno je u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije. Letonci planiraju po četiri leta sedmično između glavnih gradova Srbije i Letonije. Cena povratne karte sa taksama je od 218 evra. Prema podacima sa kompanijskog sajta, „Er Baltik" je prevezao u 2009. godini 2,8 miliona putnika, za šest odsto više nego u 2008. Navodi se i da je „Er Baltik" jedina evropske kompanija u većinskom državnom vlasništvu koja je u 2009. poslovala pozitivno. Letonska avio-kompanija, u kojoj država Letonija ima većinski udeo od 52,6 odsto, u floti ima 31 avion.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd - Kopenhagen danskim avioprevoznikom

Izvor: Mondo, 10.Feb.2010

Danska aviokompanija "Cimber Sterling" će od 29. marta otvoriti liniju Beograd - Kopenhagen, saopšteno je sa aerodroma "Nikola Tesla".

Nastavak na Mondo...

Danska avio-kompanija leti za Beograd od 29. marta

Izvor: EMportal, 10.Feb.2010

Danska avio-kompanija Cimber Sterling 29. marta uspostavlja liniju Beograd-Kopenhagen, najavio Aerodrom Nikola Tesla.

Nastavak na EMportal...

Danska aviokompanija leti za Beograd od 29. marta

Izvor: Beta, 10.Feb.2010

BEOGRAD, 10. februara 2010. (Beta) - Danska aviokompanija Cimber sterling (www.cimber.com) uspostaviće 29. marta liniju Beograd-Kopenhagen, najavio je u sredu beogradski aerodrom...Kako se navodi u saopštenju, avioni danskog avioprevoznika će na toj liniji leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom...

Nastavak na Beta...

Danski avioni lete za Beograd

Izvor: B92, 10.Feb.2010

Beograd -- Danska avio-kompanija "Cimber sterling" uspostaviće 29. marta liniju Beograd-Kopenhagen, najavio je beogradski aerodrom... Kako se navodi u saopštenju, avioni danskog avio-prevoznika će na toj liniji leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom. Sletanje na Aerodrom "Nikola Tesla" u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.