Izvor: B92, 10.Feb.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danski avioni lete za Beograd

Beograd -- Danska avio-kompanija "Cimber sterling" uspostaviće 29. marta liniju Beograd-Kopenhagen, najavio je beogradski aerodrom.

Kako se navodi u saopštenju, avioni danskog avio-prevoznika će na toj liniji leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom. Sletanje na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu je u 19.15, a povratak u Kopenhagen u 19.45.

Na liniji između glavnih gradova Srbije i Danske "Cimber sterling" koristiće avion nove generacije "boing 737" serije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 700.

Redovan saobraćaj sa beogradskog aerodroma trenutno obavljaju 23 avio-kompanije, od kojih su tri nisktotarifne avio-kompanije – "Flaj Niki", "Džermanvings" i "Norvidžan er šatl".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.