Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cijena gasa pada za 10 odsto

SARAJEVO – Kompanija BH-Gas je saopštila je da je nakon analize uvozne cijene prirodnog gasa i trenutno važećih prodajnih cijena gasa utvrđeno da postoji realna osnova za daljnje smanjenje cijene gasa prema distributivnim kompanijama.

BH-Gas će, uz prethodne konsultacije sa Federalnim ministarstvom energije, rudarstva i industrije, uputiti prijedlog prema Vladi za navedeno smanjenje cijene gasa za distributivne kompanije u visini od 10 odsto.

Tako bi po datoj saglasnosti resornih ministarstava i Vlade cijena gasa za distributivne potrošače od 1. avgusta iznosila 450 KM na 1000 Sm3.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

„BH-Gas“: Cijene gasa manje za 10 odsto

Izvor: Capital.ba, 09.Jun.2016

SARAJEVO, Kompanija „BH-Gas“ smanjiće cijenu gasa za 10 odsto. Iz „BH-Gasa“ ističu da je nakon analize uvozne cijene prirodnog gasa i trenutno važećih prodajnih cijena gasa utvrđeno da postoji realna osnova za dalje snižavanje cijene gasa prema distributivnim kompanijama. „BH-Gas će,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.