Izvor: 24sata, 24.Maj.2010, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite domaćin svetskim zvezdama na Exit festivalu

Najpopularnija muzička fešta u ovom delu Evrope, Exit festival, za koji se pripreme polako privode kraju, raspisao je potpuno nesvakidašnji konkurs za svoje obožavaoce. Naime, u novoj akciji posetioci mogu da se prijave i konkurišu za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na predstojećem Exitu, koji se ove godine održava 11. put.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exit festivalu

Izvor: Kontra magazin, 24.Maj.2010

Exit festival i Converse pozivaju sve one koji žele da upoznaju svoje omiljene muzičke zvezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na Exit festivalu 2010. Odabrani će imati priliku da zavire u jedan dan nekog od napoznatijih muzičara na planeti, budu iza scene jednog...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.