Bramercova ocena nije odraz trenutnog stanja

Izvor: Beta, 21.Sep.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramercova ocena nije odraz trenutnog stanja

BEOGRAD, 21. septembra 2010. (Beta) - Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je u utorak da ocena glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom nije ocena trenutnog stanja.

"To je ocena iz junskog izveštaja, a ne ocena trenutnog stanja o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom", rekao je Vekarić agenciji Beta, navodeći da se ocena glavnog tužioca ne odnosi na izveštaj o saradnji koji će Bramerc podneti sredinom novembra.

Prema njegovim rečima, Srbija je primenila najveći broj predloga Haškog tribunala u oblasti potrage za haškim beguncima i taj posao se zajednički radi.

Puna saradnja sa Haškim tribunalom i hapšenje Ratka Mladića su ključni za dalji proces evropskih integracija Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vekarić: Bramercova ocena nije odraz trenutnog stanja (VIDEO)

Izvor: EMportal, 21.Sep.2010

Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je danas da ocena glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom nije ocena trenutnog stanja.

Nastavak na EMportal...

Bramercova ocena nije odraz trenutnog stanja

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2010

BEOGRAD, 21. septembra 2010. (Beta) - Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je u utorak da ocena glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom nije ocena trenutnog stanja. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Vekarić: Bramercova ocena nije odraz trenutnog stanja

Izvor: Studio B, 21.Sep.2010

Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je da ocena glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom nije ocena trenutnog stanja..."To je ocena iz junskog izveštaja, a ne ocena trenutnog stanja o saradnji (Srbije) sa Haškim tribunalom", rekao...

Nastavak na Studio B...

Činimo sve da uhapsimo Hadžića i Mladića, odgovara zvanični Beograd na Bramercove optužbe.

Izvor: TV Avala, 21.Sep.2010

Ocena o saradnji sredinom novembra. Do podnošenja novog redovnog izveštaja o saradnji Srbije sa Tribunalom u Hagu ostalo je dva meseca.

Nastavak na TV Avala...

Ljajić: Začuđujuća Bramercova ocena

Izvor: B92, 21.Sep.2010

Beograd -- Negativna ocena glavnog haškog tužioca Serža Bramerca o saradnji Srbije i Tribunala "začuđujuća", kaže predsednik Saveta za saradnju s Hagom Rasim Ljajić...Ljajić je, gostujući u vestima TV B92, rekao da Bramercova ocena potpuno odudara od njegovih prethodnih izveštaja..."Ona (ocena)...

Nastavak na B92...

Vukčević: Bramerc krivo protumačen

Izvor: B92, 22.Sep.2010, 02:35

Beograd -- Mediji su pogrešno protumačili ocene glavnog haškog tužioca Serža Bramerca kao nezadovoljstvo saradnjom Srbije, kaže tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević... "Mislim da je problem u medijskoj interpretaciji njegove izjave", izjavio je Vukčević za "Večernje novosti"..."Bramerc...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.