Bivša sekretarica tužila  Breda i Andželinu

Izvor: Blic, 10.Nov.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša sekretarica tužila Breda i Andželinu

Ana Šarlotije nekadašnja sekretarica Breda Pita i Andželine Džoli tužila je slavni par zbog neopravdanog otkaza i potražuje 60.000 evra odštete.

Ana je radila kao seskretarica ovog slavnog para u njihovom francuskom dvorcu Miraval u periodu od dve godine. Međutim, od Andželine i Breda je dobila otkaz jer je prečesto bila na bolovanju.

Advokat Šarlotijeve pak tvrdi da je za dve godine uzela "samo" četiri meseca bolovanja, a da je 60.000 evra "kap u okeanu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za zvezde poput para Džoli-Pit.

Ana nema ništa lično protiv glumačkog para, ali smatra da je neopravdano otpuštena te da će joj novačana nadoknada biti samo kompenzacija za period kada nije radila nakon otkaza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša sekretarica tužila Breda i Andželinu

Izvor: medio.rs, 10.Nov.2011

Ana Šarlotije nekadašnja sekretarica Breda Pita i Andželine Džoli tužila je slavni par zbog neopravdanog otkaza i potražuje 60.000 evra odštete.

Nastavak na medio.rs...

Bugarska: Kriza, a više milionera

Izvor: B92, 11.Nov.2011, 11:45

Sofija -- Broj milionera u Bugarskoj znatno je porastao u periodu ekonomske krize, podaci su Bugarske Narodne Banke...U poseldnja tri meseca Bugarska je dobila 27 novih milonera.Milionerom se u Bugarskoj smatra osoba koja poseduje više od million leva, odnosno 500.000 evra...Svake nedelje nove dve osobe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.