BiH: Novozelanđanin hteo da ponese 24 bajoneta u Dubai

Izvor: B92, 13.Jul.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Novozelanđanin hteo da ponese 24 bajoneta u Dubai

Sarajevo -- Jedan tridesetogodišnjak s Novog Zelanda uhapšen je u Sarajevu kad je pokušao da u prtljagu na letu za Dubai prenese 24 bajoneta.

On je pokušao da prenese šaržer za municiju i sanduk za nošenje rezervne cevi za mitraljez.

Kako prenosi Fena, granična policija BiH pronašla je oružje i vojnu opremu u njegovom prtljagu i on je predat Tužilaštvu BiH zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo "neovlašćeni promet oružjem i vojnom opremom, kao i proizvodima dvojne upotrebe".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novozelanđanin htio da ponese 24 bajoneta iz BiH u Dubai

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2017

MOSTAR – Službenici granične policije Aerodrom Sarajevo, u saradnji sa pripadnicima Službe sigurnosti Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u srijedu su otkrili 24 bajoneta, spremnik za streljivo 7.9 mm i sanduk za nošenje rezervne cijevi za strojnicu prilikom KDZ kontrole odvojene prtljage...Oružje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sarajevo, pokušao da unese oružje u avion za Dubai

Izvor: RTS, 13.Jul.2017

. Novozelanđanin star 30 godina uhapšen je u Sarajevu kad je pokušao da u prtljagu na letu za Dubai prenese 24 bajoneta, šaržer za municiju i sanduk za nošenje rezervne cevi za mitraljez.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.