Bajatović: Utvrditi odgovornost u vezi sa mlekom

Izvor: Blic, 22.Feb.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Utvrditi odgovornost u vezi sa mlekom

Predsednik Glavnog odbora SPS Dušan Bajatović izjavio je danas da odgovornost u vezi sa mlekom treba da bude utvrdjena i ako je neko prikrivao rezultate analize kao i ukoliko je neko uzbunjivao javnost.

Ova tema mleka je otkrila zanimljive puteve uticaja na sredstva informisanja rekao je Bajatović novinarima u Novom Sadu i dodao da je ovo sa mlekom pokazalo da mnoge afere koje su lansirane i plasirane danas "imaju lokaciju odakle je to urađeno".

Nije dobro da se danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Srbiji, rekao je Bajatović, u velikoj meri putem tabloizacije i estradizacije mnogo važne stvari, kao što je ishrana dece, stavljaju na naslovne strane i komentarišu onako kako ne bi trebalo.

Ovo pitanje mora da se raščisti do kraja, kazao je Bajatović, i ponovio da povodom afere s mlekom moraju da odgovaraju oni koji nisu uradili svoj posao ili oni koji su zloupotrebili svoja ovlašćenja što može da dovede do krivičnog dela uznemirenja javnosti.

Povezane vesti: Mirović: Ministarstvo ništa ne krije, Ješić neovlašćeno izneo rezultate analize mleka Ješić: Novi rezultati analize mleka još gori, raste nivo aflatoksina Ješić: Nekom ne gine zatvor SNS traži jasan odgovor: Da li postoji opasnost od konzumiranja mleka? Odalović: Verovati ministru u pogledu kvaliteta mleka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bajatović:Afere imaju mesto porekla

Izvor: B92, 22.Feb.2013

Novi Sad -- Funkcioner SPS Dušan Bajatović kaže da odgovornost za "aferu mleko" treba da se utvrdi ako je neko prikrivao rezultate, ali i ako je neko uzbunjivao javnost..."Ova tema mleka je otkrila zanimljive puteve uticaja na sredstva informisanja" rekao je Bajatović novinarima u Novom Sadu i dodao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.