BOŽIĆNE SLUŽBE U KRAGUJEVCU

Izvor: Kurir, 05.Jan.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽIĆNE SLUŽBE U KRAGUJEVCU

Svetu liturgiju na Božić, u subotu 7. januara, episkop šumadijski sa sveštenstvom služiće u Sabornoj crkvi u devet časova

KRAGUJEVAC - Episkop šumadijski Jovan, sa sveštenstvom, služiće u petak 6. januara, na Badnje jutro, u kragujevačkoj Sabornoj crkvi Carske časove od 7.30, a u produžetku Svetu liturgiju u 8.30 časova, saopštila je eparhija šumadijska.

Na Badnji dan u 17 časova vladika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jovan služiće Praznično bdenje, posle čega će ispred hrama biti upaljen Badnjak.

Svetu liturgiju na Božić, u subotu 7. januara, episkop šumadijski sa sveštenstvom služiće u Sabornoj crkvi u devet časova.

Drugog dana Božića, u nedelju 8. januara, kada crkva proslavlja Sabor Presvete Bogorodice, vladika Jovan će Svetu liturgiju služiti od devet časova u hramu Svetog Pantelejmona u naselju Stanovo. Trećeg dana Božića, u ponedeljak, 9. januara šumadijski episkop će Svetu liturgiju služiti od 7.30 u crkvi Svetog Save u naselju Aerodrom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najave događaja za 6. januar 2012. godine

Izvor: Capital.ba, 06.Jan.2012, 08:13

BANJALUKA - U 17.00 časova vladika banjalučki Jefrem služiće večernje i osveštaće badnjak u Sabornom hramu Hrista Spasitelja; vladika Jefrem u ponoć će služiti svetu arhijerejsku liturgiju povodom Božića. - ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.